Weboldal Készítés: Ne fizess brutális árat, de tartózkodj az olcsó vagy ingyenes gagyitól!

Ugye egyetértünk abban, hogy nagyon-nagyon nem mindegy, hogy milyen weboldalad van. Nem mindegy, hogy milyen körülmények között mutatod be a termékeidet, szolgáltatásaidat.

Az étel finomabb és csábítóbb úgy, ahogy a vendéglőben tálalják, mint ha csak úgy ott van a hús-krumpli a tányéron. A körítés legalább annyit számít mint maga az étel minősége, ha nem többet…

Nem mindegy milyen felületen próbálod meggyőzni az érdeklődőidet, hogy számukra / a problémájukra Te, vagy a terméked a legjobb megoldás. Főleg, ha az amit árulsz, másnál is megvehető.

De miért is fontos annyira minőségi, látványos „tálalás”?

Az emberek érzelmi alapon döntenek, ezt biztosan sokszor hallottad már, és ha belegondolsz, valóban így van. Számít az ár, de sokszor nem ez a legfontosabb szempont. Szívesebben választjuk a minőségibbnek látszó drágább terméket, mert a termék megjelenése, design-ja, csomagolása vagy az üzlet ahol árulják jobb minőséget sugall, aminek következtében a magasabb ár is természetes. Majd utólag gyártunk hozzá logikai alapon nyugvó érveket, amivel a drágább termék melletti döntésünket alátámasztjuk.

Két étterem közül is inkább a szebbet, vonzóbbat, csábítóbbat választod, nem az olcsóbbat.

Ha a weboldalad vagy webshopod megnyerő, rendezett, átlátható, marketing szempontok szerint felépített, akkor a potenciális vevőid fejében ez úgy konvertálódik, hogy a terméked/szolgáltatásod minőségi, a céged megbízható.

weboldal készítés akció

Minőségi weboldalon a magasabb ár is elfogadott, szinte természetes

Ha egy weboldal gagyi, tákolmány vagy elavult, akkor önkéntelenül is az jut eszedbe, hogy „…ez meg miféle cég és mit akar?” Ugye, hogy így van? Gondolj csak csillogó pláza üzletekre és gondolj csak az igénytelen kínai divatáruházakra. Ugye, hogy egyből az jut eszedbe, hogy az előbbiben minőségi termékeket kapsz természetesen annak megfelelő áron, míg a másikban olcsó, gyenge minőségű a kínálat. Nincs ez másként az online üzletekkel sem!

„Oké, de a minőségi weboldal nagyon sokba kerül, nem tudom megfizetni…”

A weboldal készítés ára valóban nagy szórás mutat a piacon: Vannak ingyenes lehetőségek, vannak nagyon olcsó, komolytalan ajánlatok és vannak 6-700.000 Ft-os, irreálisan magas árak is.

Az ingyenes olyan is, annyit is ér mint az ára, akár csak a nagyon olcsó. Az irreálisan magas pedig egyszerűen túlzás, felesleges kiadás, mert nem kapsz annyival többet a pénzedért, mint amennyivel többe kerül.

De ne feledd, hogy legyen bármilyen szuper is a weboldalad, nem lehet teljesen magára hagyni! Egy weboldal soha nincs végleg készen: Kezelni, karbantartani, frissíteni kell, folyamatosan meg kell tölteni a célpiacod számára vonzó tartalommal. Akkor fog komoly bevételt termelni Neked! Fontos, hogy ezt Te magad bármikor könnyen és gyorsan el tudd végezni!

weboldal készítés akció

Ne fizess brutális árat, de tartózkodj az olcsó vagy ingyenes gagyitól!

Weboldal készítés: Hogyan lehet megfizethető, korrekt áron minőségi weboldalad vagy webshopod?

Ha minket bízol meg az új weboldalad elkészítésével, ezt nálunk kedvezményes áron teheted meg:

Rendeld meg még ebben a hónapban a korszerű, minden kívánalomnak megfelelő, megnyerő weboldaladat vagy webshopodat!


Ezeket is olvasd el!

Vélemény, hozzászólás?