WEBOLDAL VAGY WEBSHOP

AMI NEM KERÜL FÉLMILLIÓBA, MÉGIS KÉPES PÉNZT TERMELNI NEKED

Most INGYEN https:// SSL tanúsítvánnyal!

UGYE EGYETÉRTESZ VELEM ABBAN, HOGY EGYÁLTALÁN
NEM MINDEGY MILYEN WEBOLDALAD VAGY WEBÁRUHÁZAD VAN?

DE MIÉRT IS NEM?

Ugyanazért, amiért az étel finomabb és csábítóbb úgy, ahogy a vendéglőben tálalják, mint ha csak úgy ott van a hús-krumpli a tányéron. A körítés legalább annyit számít mint maga az étel minősége, ha nem többet…

Cseppet sem mellékes, hogy milyen körülmények között mutatod be és akarod eladni a termékeidet, a szolgáltatásaidat vagy éppen magadat! Nem mindegy milyen felületen próbálod meggyőzni az érdeklődőidet, hogy számukra vagy a problémájukra Te, vagy a terméked a legjobb megoldás.

Főleg, ha az amit árulsz, másnál is megvehető. Azonos kategóriájú és árú termékek közül a szimpatikusabb, megnyerőbb weboldalra fog esni a választása.

#1.

Miért is fontos annyira a minőségi, látványos “tálalás”?

Az emberek érzelmi alapon döntenek, ezt biztosan sokszor hallottad már, és ha belegondolsz, valóban így van. Számít az ár, de sokszor nem ez a legfontosabb szempont.

Két étterem közül is inkább a szebbet, vonzóbbat, csábítóbbat választod, nem az olcsóbbat, mert biztos vagy benne, hogy a drágábban minőségibb ételt kapsz.

Szívesebben választjuk a minőségibb drágább terméket, mert a termék megjelenése, design-ja, csomagolása vagy az üzlet ahol árulják jobb minőséget sugall, aminek következtében a magasabb ár is természetes. Majd utólag gyártunk hozzá logikai alapon nyugvó érveket, amivel a drágább termék melletti döntésünket alátámasztjuk.

#2.

Ha a weboldalad vagy webshopod megnyerő...

rendezett, átlátható, letisztult, marketing szempontok szerint felépített, akkor a potenciális vevőid fejében ez úgy konvertálódik, hogy a terméked, szolgáltatásod minőségi, a céged megbízható.

Ha egy weboldal gagyi, tákolmány vagy elavult, akkor önkéntelenül is az jut eszedbe, hogy “…ez meg miféle cég és mit akar?” Ugye, hogy így van? Gondolj csak csillogó pláza üzletekre és az igénytelen kínai divatáruházakra.

Az előbbiben minőségi termékeket kapsz természetesen annak megfelelő áron, míg a másikban olcsó, gyenge minőségű a kínálat. Nincs ez másként az online üzletekkel sem.

#3.

"Egy weboldal készíttetése több százezres kiadás…”

A weboldal készítés ára valóban nagy szórás mutat a piacon: Vannak ingyenes lehetőségek, vannak nagyon olcsó, komolytalan ajánlatok és vannak 600.000 – 700.000 Ft-os, irreálisan magas árak is. Az ingyenes olyan is, annyit is ér mint az ára, akár csak a nagyon olcsó. Az irreálisan magas pedig egyszerűen túlzás, felesleges kiadás, mert nem kapsz annyival többet a pénzedért, mint amennyivel többe kerül. Ne fizess brutális árat, de tartózkodj az olcsó vagy ingyenes gagyitól!

De legyen bármilyen szuper is a weboldalad, nem lehet teljesen magára hagyni! Egy weboldal soha nincs végleg készen: Kezelni, karbantartani, frissíteni, aktualizálni kell, folyamatosan meg kell tölteni a célpiacod számára vonzó tartalommal. Akkor fog komoly bevételt termelni Neked!

Fontos, hogy ezt bármikor könnyen és gyorsan el tudd végezni!

Az előzőekből következik, hogy…

Nem elégedhetsz meg akármilyen honlappal!

A WordPress ma vitathatalanul a legkorszerűbb webes tartalomkezelő rendszer. Nem létezik olyan feladat, amit ne lehetne megoldani vele. Kezelése bárki számára gyorsan elsajátítható. A szöveges és képi tartalom feltöltése szövegszerkesztőhöz hasonló egyszerű felületen pillanatok alatt megvalósítható.

Percek alatt új oldalakat, új blogbejegyzéseket, új termékeket vagy új akciókat tehetsz közzé a honlapodon! Nem kell várnod az informatikusra, rendszergazdára, programozóra! Te magad leszel az. Ugyanakkor ma már az is alapkövetelmény, hogy a weboldalad mobilon, táblagépen és asztali gépen is egyaránt használható legyen! Valójában az még kevés, hogy mobil eszközökön is használható, de cseppet sem mellékes, hogy a használat során milyen felhasználói élményt nyújt!

2:1 Weboldal és üzleti blog*

*(Weboldal és Webshop esetén)
Az új weboldaladon vagy webáruházadon üzleti blogot is írhatsz! A blogírás a keresőoptimalizálás legjobb ingyenes eszköze!

Egyedi responsive webdesign*

*(Weboldal és Webshop esetén)
Mobil és tablet kompatibilis webdesign: Egy mai, korszerű weboldal felismeri, hogy milyen eszközön nézik és igazodik annak képernyőméretéhez!

Webshop rendszer*

*(Webshop esetén)
Kosaras-pénztáras webshop rendszer, kártyás fizetési mód, kedvezménykuponok, időzíthető árakciók, készletkezelés, stb…

Attól, hogy könnyen elsajátíthatod a weboldalad mindennapi kezelését, még nem jelenti azt, hogy az elkészítését ne szakemberre bízd! Tudod, az autódat se te készítted, sőt, ha meghibásodik, biztos vagyok benne, hogy szervízbe viszed. A csempézés is szebb lesz, ha burkoló végzi, pedig nem tűnik túl bonyolultnak.

Egy weboldalnál vagy webáruháznál  pedig kifejezetten nem mindegy, mennyire bizalomkeltő, mennyire vevőcsalogató vagy éppen mennyire vevőriasztó a webdizájn, mennyire marketing centrikus a felépítés, ahogy az sem, ha könnyedén feltöri egy hacker, mert a weboldalad gyakorlatilag teljesen védtelen.

A fenti szempontokat maximálisan figyelembe véve összeállítottunk egy weboldal és egy webáruház készítési alapcsomagot,

amiben minden benne van ami fontos, de semmi sincs ami felesleges… és az ára is megfizethető!

Weboldal alapcsomag

Webáruház alapcsomag

Az értékesítési és marketing szempontokat maximálisan előtérbe helyezve állítottuk össze a weboldal készítési alapcsomagjainkat. A csomagok úgy lettek kialakítva, hogy a weboldalak tartalmazzák a valóban fontos marketing funkciókat, de mellőzik a feleslegeseket.

A cél az, hogy az új weboldalad vagy webáruháza komplexen működő marketing gépezet legyen! Ezért csomagjainkban például a hírlevélküldő integrálása nem feláras opció, hanem mindkét csomagnál “alaptartozék”.

Nem kell 5 000 – 25 000 Ft felárat fizetned külön-külön az olyan marketing szempontból alapvető funkciókért, mint a slider, kapcsolati űrlap, Facebook Like Box, Google térkép, blog modul, stb… Weboldal csomagjainkban az is alap, ami másoknál feláras extra!

Nem feledkeztünk meg a biztonságról sem, ami mindkét csomagnál alap! Az új weboldalad vírus és malware védelemmel, valamint hatékony feltörésvédelemmel is el lesz látva. Az oldalakhoz 3 hónapos karbantartási támogatás is tartozik, de email-ben később is kérdezhetsz!

A weboldalak és webshopok minden esetben egyedileg tervezett, személyre/cégre/tevékenységre szabott arculattal készülnek el!

Mit tartalmaznak már alapból
a weboldalaink és webáruházaink?

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?PRÉMIUM WEBOLDAL CSOMAGMULTI WEBÁRUHÁZ CSOMAG
Professzionális webdesign (egyedi tervezésű arculat)
Okostelefon és tablet kompatibilis megjelenés
Látogatóbarát szerkezet, könnyű eligazodás
Marketing szemléletű felépítés
Keresőbarát kialakítás, beépített SEO eszköz
Korlátlan kép, videó feltöltési lehetőség
Üzleti blog a weboldalon belül
Olvasói komment lehetőség, SPAM robot szűréssel
Social megosztás ikonok (Facebook, Twitter, Google+)
Szerkeszthető oldalsáv
Kapcsolatfelvételi űrlap
MIT TARTALMAZ A CSOMAG?PRÉMIUM WEBOLDAL CSOMAGMULTI WEBÁRUHÁZ CSOMAG
Professzionális webdesign
Okostelefon és tablet kompatibilis megjelenés
Látogatóbarát szerkezet, könnyű eligazodás
Marketing szemléletű felépítés
Keresőbarát kialakítás, beépített SEO eszköz
Korlátlan kép, videó feltöltési lehetőség
Üzleti blog a weboldalon belül
Olvasói komment lehetőség, SPAM robot szűréssel
Social megosztás ikonok (Facebook, Twitter, Google+)
Szerkeszthető oldalsáv
Kapcsolatfelvételi űrlap
MARKETING MODULOKPRÉMIUM WEBOLDAL CSOMAGMULTI WEBÁRUHÁZ CSOMAG
Hírlevélküldő rendszer integrálása*
Hírlevél feliratkozási lehetőség (űrlap)
Facebook oldal elkészítése
Slideshow (látványos váltakozó bemutató)
Beépített Google Analytics statisztika
Google térkép a Kapcsolat oldalra
Exit Intent Popup (Kilépési szándék popup)*Opcionális extraOpcionális extra

Az Exit-Intent Popup a ma létező leghatékonyabb online konverzió növelő megoldás. Tulajdonképpen egy intelligens felugró ablak, amely a régi popupokkal ellentétben nem zavarja a látogatót az oldalad böngészésében, nem tolakodik rögtön az oldal betöltődésekor. Ha a látogató megteszi azt amit elvársz tőle, pl. feliratkozik, vásárol, stb. (ezt hívjuk konverziónak), akkor optimális esetben nem is találkozik a felugró ablakkal.

Ha azonban úgy akarja elhagyni az oldaladat, hogy nem valósult meg semmilyen konverziós cél, akkor a popup az utolsó előtti pillanatban működésbe lép és megjelenít egy “kihagyhatatlan ajánlatot”, ami lehet egy letölthető e-book vagy egy kedvezmény kupon, esetleg egy rendkívül kedvező árú belépőtermék megvásárlása.

A popup figyeli az egérkurzor mozgását és csak akkor lép működésbe, amikor a kurzor közvetlenül a képernyő felső széléhez ér, azaz amikor a látogató valószínűleg be akarja zárni az oldalt. Ha a látogató ennek hatására él a popup által megjelenített ajánlattal, akkor a popup neki már nem fog többet megjelenni. Ha nem, akkor az általad tetszőlegesen beállított idő (pl. 14 nap) után fog ismét megjelenni, ha ismét meglátogatja az oldaladat és ezúttal is távozni akar anélkül, hogy feliratkozna vagy vásárolna.

Az Exit-Intent Popup opcionálisan választható bármelyik weboldal csomagunkhoz. Az ár egyszeri díj és 2 db popup elkészítését tartalmazza. A popupok tartalma, arculata, megjelenítési beállítása bármikor tetszőlegesen változtatható. A popupok megjelenési mennyisége korlátlan, annyiszor fog megjelenni ahányszor szükség van rá!

Hatékonysága egészen elképesztő, így mindenképpen a legajánlottabb kiegészítő!

WEBÁRUHÁZ FUNKCIÓKPRÉMIUM WEBOLDAL CSOMAGMULTI WEBÁRUHÁZ CSOMAG
Kosaras - pénztáras vásárlási mód-
Készlet kijelzés, előrendelhetőség-
Kapcsolódó vagy hasonló termékek ajánlása-
Vásárlói termékértékelési lehetőség-
Kedvezménykuponok kezelése -
Vásárlás regisztrációval vagy anélkül-
Fizetési módok (átutalás, utánvét, PayPal)-
Számlázz.hu beépített számlázó modul -Opcionális extra
BIZTONSÁG / TÁMOGATÁS PRÉMIUM WEBOLDAL CSOMAGMULTI WEBÁRUHÁZ CSOMAG
Ingyen https SSL tanúsítvány!
Beépített feltörés, vírus és malware védelem
Használati útmutató videó az elkészült weboldalról
Utánkövetés / karbantartás3 hónap3 hónap
Elkészítési idő (domain bejegyzésétől számítva)10-15 nap15-20 nap

WEBOLDAL KÉSZÍTÉSI REFERENCIÁK

MEGRENDELŐ ÜGYFÉL
0 +
ÖTLET / TERV / KONCEPCIÓ
0 +
CSÉSZE KÁVÉ / HÓ
0
ELKÉSZÜLT WEBOLDAL
0 +

Hogyan lehet neked is korszerű, új weboldalad vagy webshopod?

A megrendelés és a weboldal készítés menete 6 lépésben:

Árajánlat

Görgess lentebb és töltsd ki az alábbi árajánlatkérő űrlapot! Írd le, hogy milyen weboldalt vagy webáruházat szeretnél. Árajánlatkérésedre válaszolva 24 órán belül megkapod az árajánlatunkat.

Megrendelés

Ezután, amennyiben az árajánlatunk megfelelő számodra (esetleges egyeztetéseket követően) árajánlatunkra hivatkozva rendeld meg a weboldal / webáruház elkészítését.

Technikai egyeztetés

A megrendelést követően egy végső személyes vagy Skype konzultáció során újra átbszéljük az igényeidet, egyeztetjük a további technikai részleteket (domain név kiválasztása, regisztrálása, tárhely megrendelése, stb…

Elkészítés (sitebuild)

Az egyeztetéseket követően a megbeszéltek alapján elindul az oldalad tervezése és fejlesztése. Menet közben természetesen többször megmutatjuk / egyeztetjük az elkészült fázisokat, és jóváhagyásodat követően (az esetleges változtatásokkal) folytatjuk az oldalad készítését.

Tartalomfeltöltés

A weboldal készítés tartalmazza a weboldal tartalmának feltöltését (szövegek, képek, videók) maximum 10 db A/4 oldalnyi mennyiségben.

Átadás

A 4-es pontban részletezett Technikai egyeztetéstől számítva 10-20 napon belül átadásra kerül az új weboldalad a kezelését bemutató videóval együtt.

MENNYIBE KERÜL?
KÉRD INGYENES ÁRAJÁNLATUNKAT!

Minden árajánlatkérésre 24 órán belül árajánlatot küldünk.