Weboldal készítési Referenciák

“Nagyon elégedett vagyok a honlap elkészítésével. Szabolccsal mindvégig nagyon könnyedén és hatékonyan tudtunk együtt dolgozni, bár én ezt nem munkának éltem meg. Nagyon segítőkész, precíz, pontos és körültekintő. Alapvetően a fejemben megvolt, hogy milyen honlapot szeretnék, milyen legyen a színvilág, milyen hangulatot, érzéseket szeretnék, hogy kiváltson belőlem és a honlapra látogatókból. Amit megálmodtam, az életre kelt, sőt lehet még jobb is. Nagyon megtalálta Szabolcs azokat a képeket, színvilágot ami már az én fejemben is létezett, megfogalmazni mégse tudtam. Nagyon hálás vagyok a munkájáért és nagyon örülök, hogy őt bíztam meg a honlap elkészítésével.
Kicsit olyan érzésem van, mintha a fejembe látott volna, mit szeretnék és azt megvalósította, úgy, hogy személyesen sose találkoztunk.
Köszönöm!”

dr. Konkoly Rita

Life coach, www.drkonkolyritacoach.hu

www.aqbwater.hu (Multi webáruház)

www.mru.hu (mru.eu alapján)
“Új weboldalunk elkészítése után a felhasználóbarátabb tartalomnak, struktúrának, profi keresőoptimalizálásnak és reszponzív designnak köszönhetően igazolhatóan 150%-kal nőtt a látogatottság, amely több megrendelést és nagyobb ügyfél elégedettséget is generált. Örülök, hogy a legmodernebb marketing elvárásoknak is megfelelve folyamatosan aktualizálni tudjuk Szabolcs segítségével az oldalunkat.” Szommer Viktória

marketing manager, www.mru.hu

www.hirlevelkuldoszoftver.hu (Prémium weboldal)
www.ikonaudit.hu (Prémium weboldal)
www.petsherbal.hu (Prémium weboldal)
www.kreativweb.hu (Prémium weboldal, saját projekt)
www.lifecoaching.hu (Prémium weboldal)
www.bizikugyvediiroda.hu (Prémium weboldal)
“Nagyon elégedett vagyok a honlap elkészítésével. Szabolcs mindvégig rendkívül segítőkész és együttműködő volt, bármilyen kérdés vagy probléma is merült fel. A honlap tetszetős és modern kialakítású, sokaknak elnyeri tetszését.” Dr. Bizik Zsófia

Ügyvéd, www.bizikugyvediiroda.hu

www.golden-rose.hu (Prémium weboldal)
www.juliaeskuvoiruhaszalon.hu (Prémium weboldal)
www.inkalgps.hu (Prémium weboldal)
www.arquebuseskincare.com.au (Multi webáruház)

“Egy weboldal tervezőt kerestem, aki segíteni tud az üzleti oldalam elkészítésében. Olyan valakire gondoltam, akinek van kellő tapasztalata ezen a területen, meghallgatja és meg is tudja valósítani az elképzeléseimet és nem utolsó sorban a weboldal elkészülte után is támogatást tud nyújtani. Egy barátom ajánlotta nekem Szabolcsot, aki látta weboldalakat, amit ő tervezett és csak pozitív dolgokat tudott róla mondani.
Azóta elkészült a weboldalam, természetesen Szabolcs által. Mindig vannak innovatív ötletei hogyan lehet az oldalt egyre jobbá tenni, amikor valamin szeretnék változtatni. Én csak kitalálom, hogy mit szeretnék és ő egyszerűen “csak” megvalósítja.
Őszintén tudom őt ajánlani azoknak, akik komolyan gondolkodnak egy ütős weboldal elkészítésén és utána is szeretnék, ha valaki folyamatos támogatás tudna nyújtani a weboldal elkészülte után.”

Frank Buttula, Australia

www.arquebuseskincare.com.au

www.fujistore.hu (Multi webáruház)
www.fujistore.hu (Multi webáruház)

www.ingyensioktatas.hu (Prémium weboldal)

Legyen mindig vevőmágnes weboldalad!

Weboldal és webáruház tippek, ötletek, design trendek, amit tudnod kell

ha az online piacon nyerő pozícióban akarsz maradni. Iratkozz fel, járj egy lépéssel mindig a konkurenciád előtt!Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*
x

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és onnan bármikor törölheti őket.