Weboldal referenciák

“Nagyon elégedett vagyok a honlap elkészítésével. Szabolccsal mindvégig nagyon könnyedén és hatékonyan tudtunk együtt dolgozni, bár én ezt nem munkának éltem meg. Nagyon segítőkész, precíz, pontos és körültekintő. Alapvetően a fejemben megvolt, hogy milyen honlapot szeretnék, milyen legyen a színvilág, milyen hangulatot, érzéseket szeretnék, hogy kiváltson belőlem és a honlapra látogatókból. Amit megálmodtam, az életre kelt, sőt lehet még jobb is. Nagyon megtalálta Szabolcs azokat a képeket, színvilágot ami már az én fejemben is létezett, megfogalmazni mégse tudtam. Nagyon hálás vagyok a munkájáért és nagyon örülök, hogy őt bíztam meg a honlap elkészítésével. Kicsit olyan érzésem van, mintha a fejembe látott volna, mit szeretnék és azt megvalósította, úgy, hogy személyesen sose találkoztunk. Köszönöm!”
“Nagyon elégedett vagyok a honlap elkészítésével. Szabolcs mindvégig rendkívül segítőkész és együttműködő volt, bármilyen kérdés vagy probléma is merült fel. A honlap tetszetős és modern kialakítású, sokaknak elnyeri tetszését.”
“Egy weboldal tervezőt kerestem, aki segíteni tud az üzleti oldalam elkészítésében. Olyan valakire gondoltam, akinek van kellő tapasztalata ezen a területen, meghallgatja és meg is tudja valósítani az elképzeléseimet és nem utolsó sorban a weboldal elkészülte után is támogatást tud nyújtani. Egy barátom ajánlotta nekem Szabolcsot, aki látta weboldalakat, amit ő tervezett és csak pozitív dolgokat tudott róla mondani. Azóta elkészült a weboldalam, természetesen Szabolcs által. Mindig vannak innovatív ötletei hogyan lehet az oldalt egyre jobbá tenni, amikor valamin szeretnék változtatni. Én csak kitalálom, hogy mit szeretnék és ő egyszerűen “csak” megvalósítja. Őszintén tudom őt ajánlani azoknak, akik komolyan gondolkodnak egy ütős weboldal elkészítésén és utána is szeretnék, ha valaki folyamatos támogatás tudna nyújtani a weboldal elkészülte után.”