E-mail marketing, online marketing

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Az e-mail marketing egy régóta ismert hatékony módszer, amit még mindig sokan nem használnak, vagy rosszul használnak!

Minden bizonnyal te is szoktál reklámozni. Hiszen vállalkozó vagy, céget vezetsz, tulajdonos vagy.
Akármit is állítasz elő, akármit is szerzel be és adsz tovább, vagy akármilyen szolgáltatást is nyújtasz, azt biztosan el akarod adni. Hát persze, hiszen ebből van a profit, a nyereség, amiért végső soron a cégedet létrehoztad és működteted.

Ezért fontos rögtön tisztázni: Amiről ezeken az oldalakon szó lesz, az nálad is működik. Még akkor is, ha kicsi élelmiszer boltod van a sarkon. Ott is működik, ha működteted. Ha rá kapsz az „ízére”, abba sem akarod majd hagyni.

Célom az, hogy felismerd, hogy az e-mail marketing a legolcsóbb és leghatékonyabb marketing eszköz és pont ezt nem használtad eddig. Talán azért, mert bonyolultnak találtad.

Igyekszem neked megmutatni, hogy az online marketing vagy e-mail marketing mennyire egyszerű, költséghatékony, célzott és automatizálható.

Ráadásul abszolút kontrollálható: Az e-mail marketingben vagy online marketingben mindig pontosan tudod, hogy ki, mikor, hányszor olvasta el a leveledet és/vagy az értékesítési oldaladat.

Mindezt szinte ingyen. Legalább is a hagyományos hirdetési, reklámozási eszközökhöz képest.

Ezeket is olvasd el!

Vélemény, hozzászólás?

Küldj üzenetet / Kérj árajánlatot!

Ha kérdésed van vagy árajánlatot kérnél, használd az alábbi üzenetküldő űrlapot! Minden megkeresésre, kérdésre 24 órán belül (vagy még hamarabb) válaszolok!