Csatlakozz Te is a Partner Programunkhoz!

Csatlakozz a partner programunkhoz és keress jutalékot minden, a partner linked alapján érkezett megrendelés után!

Csatlakozz Te is a Partner Programunkhoz!

Csatlakozz a partner programunkhoz és keress jutalékot minden, a partner linked alapján érkezett megrendelés után!

Partner Portál

Ha már a partnerünk vagy, lépj be a Partner Portálra!

Keress pénzt Te is az onlinekampanykeszites.hu weboldal ajánlásával! Az általad generált forgalom 15 – 20%-a jutalék formájában jár Neked minden általad közvetített megrendelő után bármelyik termékünk vagy szolgáltatásunk megrendelése esetén!

Mindezt úgy, hogy nem kell semmit eladnod! Csak egy hasznos tippet adsz az ügyfeleidnek, feliratkozóidnak, hiszen rengeteg ingyenes és hasznos anyag várja őket az online kampányok készítésről és e-mail marketingről, továbbá kedvező áron juthatnak hozzá egy igen hasznos, gyakorlatias oktató csomaghoz vagy egyéb, az oldalon értékesített termékekhez és szolgáltatásokhoz.

Az eladást bízd ránk, azt mi elvégezzük helyetted!

Neked mindössze annyi dolgod van, hogy az információt eljuttasd a potenciális érdeklődőknek. Ezáltal minimális munkával tehetsz szert akár jelentős kiegészítő jövedelemere!

Ráadásul ezért a kiegészítő jövedelemért különösebben nem kell megdolgoznod. Csak küldd ki a listádra egyszer, kétszer vagy többször az onlinekampanykeszites.hu feliratkozó oldalának a Te partner azonosítóddal ellátott linkjét.

Rendszerünk az egyedi azonosító kódod alapján precízen regisztrálja az ajánlásodra érkező feliratkozókat, akiknek azután mi értékesítjük valamelyik termékünket vagy szolgáltatásunkat.

Hogy működik a Partner Program?

Az általad kiküldött e-mailben és/vagy a weboldaladon vagy közösségi oldaladon elhelyezett linkre kattintva a látogató megérkezik az onlinekampanykeszites.hu kezdőlapjára vagy valamelyik aloldalára. Optimális esetben akár azonnal megrendel egy terméket vagy szolgáltatást (amit a rendszerünk az egyedi kódod alapján tőled származó partneri ajánlás alapján létrejött megrendelésként regisztrál). De nem kell aggódnod ha a megrendelés nem következik be az első látogatás alkalmával, mert a rendszerünk fél évig képes azonosítani az általad ajánlott látogatót. Így tehát ha fél éven belül bármikor megrendelővé válik, neked ugyanúgy jár a megérdemelt jutalék!

Az ajánláshoz olyan partner linket biztosítunk neked, ami minden ismerősödet nyilván fogja tartani. Vagyis, aki egyszer rákattint a linkre és meglátogatja az oldalunkat, majd fél éven belül megrendelővé válik, akkor ezt a rendszer nyilván fogja tartani, amiért téged jutalék illet meg. Havonta egyszer elszámoljuk a jutalékot neked a kifizetett megrendelések után. Ennyire egyszerű!

Hogy tudod követni az ajánlásaid eredményét?

Regisztráció után azonnal hozzáférsz a Partner Portál felülethez, ahol folyamatosan nyomon tudod követni az ajánlásaid eredményét, úgy mint statisztikák, kattintások száma, megrendelések száma, összege, jutalékok összege (még függőben levő, kifizethető, kifizetett) stb., valamint weboldalunk bármelyik aloldalához ajánlói linket tudsz generálni.

Jelentkezési feltételek

Előnyös, ha van saját weboldalad és/vagy közösségi oldalad valamint saját, általad gyűjtött (nem vásárolt) feliratkozói listád (de ez nem feltétel). SPAM (kéretlen levél) kiküldése TILOS, és a Partnerprogramból való azonnali kizárással jár!

Partnerprogram Részvételi Feltételek

A Partner Program célja:

Partneri együttműködés kialakítása olyan együttműködő partnerekkel (Megbízott partner), akik vállalják, hogy ajánlással közvetítik Égerházi Szabolcs egyéni vállalkozó (Megbízó) (Székhely: 4026 Debrecen, Bethlen u. 54. 10/65. Adószám: 64474948-1-29) által nyújtott szolgáltatásokat, értékesített termékeket.

Megbízó cserébe jutalékot fizet minden a Megbízott által közvetített érdeklődő kifizetett megrendelése után, amely az ajánlást követő 180 napon belül keletkezik.

A közvetítések nyomon követése egyedi ajánló partnerkóddal történik, amelyet a Megbízó biztosít a Megbízott partner részére, valamint az így keletkezett forgalmat a Megbízó adminisztrálja és tartja nyilván. Ezen kód és nyilvántartás képezi a Megbízott partner által generált forgalom jutalék elszámolását.

A partneri jelentkezés feltételei:

Előnyös, ha a jelentkező partner rendelkezik weboldallal és saját maga által gyűjtött (nem vásárolt) e-mail címlistával (de ez egyik sem feltétel). SPAM (kéretlen levél) küldése TILOS és a Partnerprogramból való azonnali kizárással jár! Azaz a Megbízó termékének, szolgáltatásainak és weboldalának ajánlása csak olyan e-mail címre küldhető ki, amelynek tulajdonosa feliratkozásával elfogadta, hogy időnként reklám célú leveleket is kaphat a Megbízott partnertől. Megbízó nem vállal felelősséget a Megbízott partner által kiküldött kéretlen reklámlevelekért.

A Megbízási Szerződés létrejötte

Jelen Megbízási Szerződés (Partnerprogram részvételi feltételek) a https://onlinekampanykeszites.hu/partner-portal/ oldalon a jelentkező partner (leendő Megbízott) által kitöltött Jelentkezési űrlap elküldésével jön létre és határozatlan időre szól. Azt bármelyik fél írásban (e-mail) azonnali hatállyal indoklás nélkül felmondhatja. Felek kötelesek egymással az esetleges addig összegyűlt és még ki nem fizetett partneri jutalékot a felmondást követő 30 napon belül elszámolni és számla ellenében kifizetni. Az elszámolást, kifizetést követően realizálódott esetleges megrendelések után a Megbízott partnert jutalék már nem illeti meg. A Megbízó fenntartja magának a jogot, hogy a jelentkező (leendő Partner) jelentkezését indoklás nélkül visszautasítsa.

A Partneri jutalék mértéke, kifizetési feltételei:

A Partner alapjutaléka az általa generált bruttó forgalom 15 – 20%-a, de ez bizonyos termékek vagy szolgáltatások esetén eltérő százalék is lehet. Ez alatt Megbízott partner által közvetített, a Megbízó weboldalán a megrendelő űrlapot kitöltő és megrendelését elküldő megrendelőt értjük, aki a megrendelt termék vagy szolgáltatás ellenértékét kiegyenlíti. A Partner a saját megrendelései után nem jogosult jutalékra.

Az ajánlói jutalékok elszámolása havonta történik, legkésőbb a vizsgált hónapot követő 15-ik munkanapig. A Megbízott partner az ajánlói forgalmát, a keletkezett jutalékait a Partner Portál oldalon folyamatosan nyomon követheti.

A Partnerprogramba való jelentkezésével a Megbízott partner elfogadja a Partnerprogram részvételi feltételeket és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

HOGYAN LEHETSZ TE IS A PARTNERÜNK?

Ha elolvastad és elfogadod a Partnerprogram Részvételi Feltételeit, kattints az alábbi gombra! A jelentkezéseddel kijelented, hogy elfogadod a Partnerprogram Részvételi Feltételeit!
Jelentkezem a Partner Programba!Belépek
x

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és onnan bármikor törölheti őket.